середу, 2 січня 2013 р.

Фуршет з креативом


Вирішила розібрати фотографії. Хочу показати скромний фуршет з творчим підходом, який ми цього року (вірніше вже минулого) влаштовували на день народження доні!
Напередодні свята були роздані запрошення:





Стіл був скромний, так як справляли день народження в дитячій ігровій кімнаті, все їстівне необхідно було привозити з собою. Іменинниця спекла вівсяне печиво і з гордістю всіх пригощала

 
Страви оформлялись креативно. «Гвоздь» програми:

 
Ну і звісно, тортик від нашої бабусі:

 


Ну яке ж свято без розваг? Дітки з задоволенням приймали участь в різноманітних конкурсах. Ось такі ігри цього року я запропонувала нашим гостям:

1 ГРА "Перетворення".
Перетворитися в:
- Пташок (бігаємо і махаємо ручками)
- Метеликів (більш плавно махаємо руками)
- Жуків (бігаємо і дзижчить, як жучки)
- Зайчиків (долоньки до верхівки, стрибаємо як зайчики)
- Пінгвінів (п'ятки разом, носочки широко розставлені, шкандибає як пінгвінчікі)
- Дерево (ручки вгору, махаємо гілочками) і т.д.

2 ГРА "Черепаха".
Для його проведення вам буде потрібно 2 миски. Потім набираєте дві рівні команди і ставите їх у дві колони. Перші учасники отримують по мисці, завдяки яким вони повинні перетворитися в черепашок. Для цього треба встати на карачки і на спину «надіти» перевернутий таз - вийде черепашка під панциром. Тепер кожен учасник повинен пробігти до заданого місця, повернутися в команду і передати естафету наступному учаснику. Та команда, у якої всі черепашки пройдуть випробування, перемагає в конкурсі.

3 ГРА "Допоможи мамі зварити компот"
Підійти до басейна з кульками, ніби на базар за фруктами. Кожна дитина вибирає собі 3 фрукта (кульки). Потім всі вишиковуються й отримають великі ложки. На іншій стороні, мами чи тата кожного з них теж вишиковуються. Завдання: треба всі 3 фрукта віднести батькам в ложці по одному. Перемагає, звісно, найшвидший і спритний.

 4 ГРА "Скачки на кульках"
у кого довше не лопне кулька. Переможцю приз.

5 ГРА "Живі кульки".
Намалювати фломастерами на повітряних кульках особи: очі, ніс, рот, волосся, вуха, щоб вийшла весела, а може бути сумна мордочка. По бажанню можна обмінятись кульками ;)

На прощання кожен маленький гість отримав таку шоколадку:






 

4 коментарі:

  1. фуршет з творчим підходом, влаштований для донечки вийшов дуже креативним і з любов"ю та теплом, а ігри і їх детальне пояснення це спасіння такій мамі як я, дякую )))))

    ВідповістиВидалити
  2. ох і класно, а шоколадки взагалі супер.
    запрошую прийняти участь у марафоні http://slobodianka.blogspot.com/2013/04/blog-post.html

    ВідповістиВидалити
  3. Вікуся, дякую за запрошення в марафон :))

    ВідповістиВидалити